šeštadienis, rugpjūčio 29, 2009

As gyva :D

Sveiki!

Mano kompiuteris sugedes jau kelias savaites. Dabar vyksta principine kova tarp manes ir patevio, tai kompo turbut dar ilgai nematysiu.
Labai visu pasiilgau ir jauciuos sudinai, kad negaliu sekt jusu blog'u.

ReFaN, kas liecia Domino Day, tai buvau Estijoj ir manes neatrinko. Kai grisi is JAV, butinai parasyk, Susitiksma :D

Kajitoku, nerealiai taves pasiilgau. Vis svarstau, kaip tau ten UK sekas. Kazkada vaziuodama troleibusu pro spaudos rumus vos neapsiblioviau, kaip noriu susitikt :(


Life sucks here.
Man tuoj 19 ir mano gyvenimas vis vien lievas.
Aj, zodziu, einu atgal i savo emo corner'i su pornuchiska knyga apie vampyrus (ir mano nelaimei pagrindinis veikejas vampyras mano vaizduoteje atrodo kaip Rukis. plz kill me :D).
Smaginuos.

2 komentarai:

  1. Blem galvojau nakui tave ten Estijoj atrinko blem ir patalpino i ta akvariuma kur nei paskambint duoda, nei intiko. Pz pz *hugs very much*
    Nu ble shudas gavos, bet zinai, kad labai tave palaikau ir nenukabink nosies blemba!!! (o siaip tai gali gi nuvaryt i biblioteka nemokamai prie kompu pasedet, ten gi yra prie mano namu kur IKI parda antram aukshte, ten tik prisiregini ir sedi kiek nori, just a thought). Mazdaug isivaizduoju kaip shudinai dabar jauties, bet tikiuos tau viskas pasisuks i gera puse. Blemba shiandien nejuokauju puse dienos siandien apie tave galvojau, ir cystai, dabar tu bloga parashei (cia turbut del to kad siunciau savo Kajishkas mintis tavojon pusen muahaha).
    Zdz didelis didelis tau hug'as. Draugai papasakojo situacija Lietuvoj tai kaip supratau proshvaisciu ten visai nesimato. =/ zdz mastyk kaip atkeliaut i UK.
    Buckis brashke *hugs pervertedly*
    Nuraminai mane, dabar sianakt uzmigt galesiu LOL.

    AtsakytiPanaikinti
  2. ooo, rasysiu sms butinai xD pagaliau zinau akd tu gyva =D

    AtsakytiPanaikinti