penktadienis, birželio 26, 2009

aj nu žopa kai visada

Ruki writes the lyrics using a translator, and has someone who is fluent in English look them over for him to make sure they are correct.

Neturiu žodžių,krč :DDDDDDDDDD

Ok, o dabar į temą.. visą dieną pasiskaičius tokį forumą, susijusį su egzaminais, skrandis vartosi ir nervai kyla. Ypač kai pilna kniaukiančių, kad gavo TIK 95proc iš matkės, ir klausinėjantys kaip būtų galima paduot apeliaciją. Eikit jūs nx, rimtai. Ligoniai.
Man kuo toliau tuo baisiau, nes esu perfekcionistė ir labai kritiška visko atžvilgiu, todėl belieka plaukus nusiraut, kai prisimenu kokias ir kur klaidas egzuose padariau.. Iš esmės man tie egzai nieko nereiškia, bet vis vien visa sumauta giminė per egzus staiga prisimena, kad yra tokia Agnė ir kad jai reik pakrušt protą, o ir šiaip orumas neleidžia gaut mažiau už visokias mokyklos šiknalaižes.. Bet tikrai gausiu mažiau. Nu man šita mintis giliai į smegenis įsirėžus. Visi aplink tik ir šneka kaip susimovė, nes pagal jų skaičiavimus, NET 7 taškus egze prarado, o kad kitiem dar blogiau tai px.
Dar mama šiandien pradėjo atakuot savo: "ką tu darysi jei darbo nerasi? be to nevažiuok tu į tą Japoniją. aš neturiu ką pasakyt bendradarbiam, o giminės liepė tave atkalbėt. tave parduos kaip lėlę... o tu žadi mokytis? o tu nenori čia pasilikt?". ir nesvarbu kiek kartų aš aiškinau savo pasirinkimo motyvus ir stiprumą. kaip žirniai į sieną. GYVENKIT SAVO GYVENIMĄ BLE. Jau nebegaliu. Ir tai sunku, nes reik pradėt už savo šikną viskuom atsakyt pačiai, o dar prisideda šitos nesąmonės. Atš nesuprantu kas per gūdus kaimietiškas mąstymas, kai yra bijoma toliau savo kiemo nosį iškišt, gyvent ne taip kaip gyvena kaimynų Petriukas ir Marytė.
Kodėl gimiau tokioj bukoj ir bailioj visuomenėj? Grynai šakių betrūksta, kai jie pradeda kiekvieną jiem nesuprantamą dalyką traktuot kaip šėtono neštą blogį, o argumentuot per LNK rodomu pigiu publicistiniu mėšlu.

Atsiprašau už keiksmažodžius. Galėčiau čia tęst be galo, bet kiek galima burbuliuot :D

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą